Bakgrund

GDPR är en EU-förordning som gäller fr.o.m. 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Denna sida innehåller information om hur vi behandlar personuppgifter och säkerhet.

När du till exempel är i kontakt med Towards AB som kund, kursdeltagare eller som leverantör innebär detta att du lämnar någon form av personuppgifter. Vi kan även ta del av dina uppgifter genom epost, telefonsamtal eller vid personliga möten.

Vi hanterar organisationsnummer, namn, företag, telefonnummer och mailadresser. Vi säkerställer alltid att behandlingen sker enligt gällande lag.

Ibland händer det också att vi får personuppgifter från t.ex. bolagsregister eller andra offentliga källor, eller samlar in uppgifter via enkäter eller sociala medier.

Personuppgifterna vi samlar in används för att kunna tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster till dig. De är också nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra våra förpliktelser enligt gällande lag och förordningar, till exempel när det gäller redovisning. Vi säljer aldrig adresserna vidare till tredje part.

Vi kan komma att behandla dina personuppgifter för att marknadsföra och informera dig om våra tjänster. Du är när som helst välkommen att meddela oss att du inte längre vill motta marknadsföring genom att avregistrera dig från utskicket i aktuellt email.

Personuppgifter via vår hemsida och nyhetsbrev mm.

Om du har valt att ladda ner filer/dokument från vår hemsida, eller att kontakta oss via formulär där vi ber om din mailadress, kan vi komma att kontakta dig efteråt. Genom att godkänna villkoren godkänner du även att vi kommer skicka nyhetsbrev till den email-adress du angivit. Ibland skickar vi även nyhetsbrev/information som vi tror att du som användare är intresserad av. Genom att trycka "avprenumerera/ unsubscribe" i foten på våra nyhetsbrev, kan du alltid avregistrera dig från våra utskick.

Cookies

En cookie är en liten textfil som en webbplats sparar på besökarens dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i en cookie kan också användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma cookie.
På hemsidan används cookies. Du kan enkelt avstå ifrån att låta  webbplatsen lagra cookies i din dator genom att göra en inställning i din webbläsare, inklusive att blockera cookies eller radera de cookies som finns lagrade på datorn. Om du väljer att inte tillåta cookies kan vissa funktionaliteter på vår webbplats upphöra att fungera säkert och korrekt och vissa tjänster kan inte tillhandahållas. Hur du raderar eller ändrar inställningarna för cookies anges i instruktionerna till din webbläsare eller i den hjälpfunktion som normalt finns att tillgå i webbläsaren.

Hur använder vi cookies?

Vi använder cookies för att kunna göra information och marknadsföring så relevant som möjligt för dig. Vi använder även cookies som statistikunderlag, till exempel för att se vilka sidor samma besökare tittar på för att kunna uppdatera vår hemsida och göra.