Om oss

World of eLearning drivs av oss på Towards eLearning. Vi vill göra det möjligt för fler att skapa och sälja riktigt bra onlinekurser.

Vilka är vi?

World of eLearning och Towards eLearning drivs av Caroline Murray Carlsson, Hans-Olof Ulmestad och Robert Karlsson. Vi har olika bakgrund, men vi drivs alla av en vilja att hjälpa företag och organisationer till bättre kompetensutveckling, med hjälp av digitala verktyg som gör det lätt och roligt att lära sig. Vi producerar digitala utbildningar och utgår från aktuell forskning och praktisk erfarenhet. Vår bas har vi på Råbylunds Gård utanför Lund, boka gärna ett möte med oss där. World of eLearning har vi utvecklat för att fler ska kunna komma igång med att skapa och sälja onlineutbildningar.

Vad vill vi uppnå?

Utvecklingen av digitala verktyg för lärande går snabbt, väldigt snabbt. Över världen får fler och fler företag upp ögonen för att e-lärande bidrar till mer effektiv kompetensutveckling. Under corona-pandemin har många utbildningsföretag som har hållit IRL-utbildningar plötsligt stått helt utan intäkter, och många har kontaktat oss för att få hjälp. World of eLearning är vårt sätt att hjälpa till. Här ska den som vill hitta nya sätt att utbilda få hjälp att komma igång med onlineutbildningar. Och det gör att fler företag får tillgång till alternativa sätt att utbilda sin personal. En klassisk win-win helt enkelt!

Vi hjälper också till med...

På Towards eLearning arbetar vi också med företag och organisationer som behöver helhetshjälp med att utveckla sina digitala kurser eller utbildningar. Vi producerar onlinekurser från idé till färdig kurs, vilket bland annat kan innebära:

  • Analys av målgrupper
  • Hjälp att strukturera kursen
  • Att skapa pedagogiska lösningar för olika inlärningsbehov
  • Att skapa kursinnehåll i form av text, bild, PowerPoint, pdf:er, quizzar etc
  • Att skapa filmer till kursen, genom filmning i egen filmstudio och redigering
  • Att skapa interaktiva eller lärarledda moment i kursen.

Kontakta oss gärna genom att fylla i kontaktformuläret till höger om du vill veta mer.

Gå till Towards eLearnings hemsida för att läsa mer.

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss! Vi svarar så snabbt vi kan men senast inom 48 timmar.

Jag godkänner personuppgiftspolicyn.